През изминалата седмица Бритни Спиърс разбуни духовете с някои от разкритията,

...
През изминалата седмица Бритни Спиърс разбуни духовете с някои от разкритията,
Коментари Харесай

Бритни Спиърс и книгата ѝ The Woman in Me - защо се снима гола в социалните мрежи

През миналата седмица Бритни Спиърс разбуни духовете с някои от разкритията, които направи в записките си The Woman in Me.

Като да вземем за пример тези, че е направила аборт, до момента в който е била по отношение на Джъстин Тимбърлейк. От New York Times разбираме, че в книгата си изпълнителката е дала отговор и на един въпрос, който от няколко години изтезава почитателите ѝ.

А точно за какво регулярно разгласява свои голи фотоси в обществените мрежи. И се оказва, че по този метод Спиърс се усеща свободна да показва себе си и сексуалността си.

" Мисля, че в случай че хората са били снимани от други хора хиляди пъти, продуцирани и театралничили за утвърждението от други, те биха разбрали, че се веселя от това, че театралнича по този начин, както се усещам секси ", коментира изпълнителката.

Бритни Спиърс, която бе под контрола на татко си Джеймс от 2008 година до 2021 година, споделя много постоянно голи фотоси през последните години. А тази разголеност ѝ коства известни проблеми с връзките ѝ с двамата ѝ сина - Шон Престън (18 г.) и Джейдън Джеймс (17 г.), написа Page Six.

Баща им Кевин Федрълайн пък съобщи пред ITV предходната година, че им е обяснил, че това е просто друг метод, по който майка им желае да изрази себе си. През май тази година стана ясно, че Бритни не е виждала синовете си от над година, като те са спрели да дават отговор на известията ѝ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР